​Om os

​På Restaurant Kerteminde Sejlklub sætter vi kvalitet og service i højsæde, hvilket både afspejler sig i vores lækre mad og dygtige personale. Vi har en af de bedste beliggenheder, man kunne tænke sig – et stenkast fra vandet og med dejlig udsigt over Kerteminde havn.

De nuværende ejere, Mark og Pernille, overtog Restaurant Kerteminde Sejlklub i foråret 2015, og har siden sat deres personlige præg på restauranten, som igennem mange år har været fast samlingssted for sejlklubbens medlemmer, der til stadighed nyder at komme forbi deres faste stambord.

Vi tager gerne imod større selskaber, der ønsker at afholde et arrangement hos os. Vi har sammensat nogle forskellige menuer, som I med fordel kan vælge imellem, men I har selvfølgelig også muligheden for at sammensætte jeres egne, hvis I ønsker det. Dette gælder også for vores mad ud af huset.

Køkkenet lukker kl. 21, men I har rig mulighed for at blive siddende og nyde udsigten med noget koldt eller varmt at drikke.

Vi glæder os til at se jer alle i vores restaurant.

Venlig Hilsen

Mark og Pernille

​Hold dig opdateret med de seneste nyheder

Fra 5. januar til 31 januar åbent:

​Fredag

12:00-21:00​